Spring naar inhoud

Knokke-Heist komt weer tot rust

15 oktober 2012

Vanmorgen opgestaan met lichte bewolking die meteen plaats maakt voor een mooie herfstzon. het is frisjes…. de zomer is nu wel echt voorbij, maar herfstzon heeft ook zijn charme.

Gisteren verkiezing. Een mooie uitslag voor onze gemeente. Het was de eerste keer dat ik in Knokke mocht gaan stemmen. Maar de keuze is hier niet moeilijk. We hebben een goed gemeentebestuur en dat merk je in het dagelijks leven. Gelukkig mogen ze verder doen en bewijzen dat onze kustgemeente echt wel veel te bieden heeft.
Met de oppositie ben ik wat minder tevreden. Slechts 1 partij mag die oppositie gaan voeren, en dan nog wel de NVA? Wat denken mensen met deze proteststem te bewijzen. Maar ja… goed dat er oppositie is en er iemand waakt over het “gezond verstand” van de meerderheid.

Genoeg politiek gezever…

Na de verkiezing kan de rust weerkeren in onze gemeente. De zomer is voorbij, Op het strand is men volop bezig met het weghalen van de strandkabines. Je kan nu terug beter de zee zien. Alhoewel, je moet er het strand voor op, want sinds het opspuiten van het strand is dat heel wat hoger komen te liggen en is de branding wat uit het zicht verdwenen.
Wanneer je door Duinbergen wandelt merk je meteen dat het weer rustig (of zeg maar leeg) is.

Ik zie graag in de lente de strandkabines verschijnen, dat kondigt de zomer aan. De drukte van de zomer brengt meteen een heel andere sfeer naar onze gemeente, maar wanneer de dagen korter worden verlang ik ook weer naar die zalige rust, een warme drank ergens rond een haardvuur na een fikse strandwandeling om lekker uit te waaien.

Bedankt Duinbergen dat ik deel mag uitmaken van deze prachtige gemeente. Het is hier zalig wonen.

Geef een reactie

Plaats een reactie